Még nincs egyezség Kroos és a Bayern között

2014. February 6. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Toni Kroos

A német Bundesligában szereplő Bayern München sikertelen tárgyalásokon van túl egyik legtehetségesebb középpályásával, Toni Krosszal – ezt a játékos saját maga erősítette meg.

Kroos a Bayern akadémiájáról került ki, de a német élvonalban a Bayer Leverkusen játékosaként debütált, majd került vissza a müncheniekhez. 2011 óta szinte mindig alapembernek számít, jelenleg is sokat játszik Pep Guardiola vezetőedzőnél, teljesítménye pedig hétről hétre egyre jobb.

Szerződése 2015 nyaráig köti a bajorokhoz, de a napokban arról számolt be Matthias Sammer sportigazgató, hogy nem tudják, sikerül-e hosszabbítaniuk a már 40-szeres német válogatott szerződését. Már el is indultak a találgatások, vajon hol folytathatja majd Kroos a karrierjét, és leginkább az angol nagycsapatokkal (Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool) boronálták össze. A játékos a tárgyalásokról és a pletykákról is kifejtette véleményét.

“Sokat írtak rólam az elmúlt napokban, természetesen a sportolói karrieremre gondolok, de nem kell mindent elhinni, ami a lapokban van” – írta Kroos egy közösségi oldalon. “A tény az, hogy boldog vagyok a Bayernnél, a helyzetem a csapatban pedig igen jó. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem írtunk alá új szerződést. Nem gond, hogy 2015 nyarán jár le, meglátjuk, mit hoz majd a jövő. Nekem csak az lebeg a szemem előtt, hogy legalább annyira sikereses legyek jelenlegi együttesemmel, mint az előző évben.”

A Bayern a hétvégén a Nürnberg otthonában vendégeskedik. A hazaiak a kiesés ellen küzdenek, és jelenleg jól állnak, hiszen az elmúlt öt fordulóban nem találtak legyőzőre, az előző körben pedig a Hertha Berlin otthonában nyertek 3-1-re.

A Nürnberg győzelmét szombaton 11.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 7.00, a Bayern München sikerére pedig 1.20 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply