Di Maria klubja sikereiért dolgozik

2014. February 6. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Angel Di Maria

A spanyol Real Madrid argentin szélsője, Angel Di Maria az Atletico Madrid ellen 3-0-ra megnyert Király-kupa-találkozót követően elmondta, mindent elkövet azért, hogy klubja még sikeresebb legyen.

Az elődöntő első mérkőzésén a Real könnyed győzelmet aratott a városi rivális Atletico ellen. Ehhez persze az is kellett, hogy a vendégek két öngólt is vétsenek – előbb Pepe, majd Di Maria labdája változtatott irányt egy Atletico-védőn, közte pedig Jese váltotta gólra az argentin passzát.

“Nagyon örülök annak az ovációnak, amit a szurkolóktól kaptam” – mondta a 25 éves játékos, akinek az elmúlt egy hónapban kisebb morális gondjai akadtak, és több alkalommal is lehetett klubváltásáról olvasni. “Megmutattam, hogy mindent bele fogok adni, amíg ebben a szerelésben játszom.”

A Benfica korábbi sztárja Jesét dicsérte, akinek gólpasszt adott a találkozón. Szerinte egy nagyon tehetséges és szorgalmas srácról van szó, az összecsapásról pedig a következőket mondta: “Azt csináltuk, amit az edzéseken gyakoroltunk. Nagyon keményen nyomtunk, száz százalékot beleadtunk. Tudtuk, hogy nagyon intenzíven játszik ellenfelünk, nekünk pedig ugyanezt kellett tennünk, csak kétszer ilyen gyorsan. Ugyan még mindig van egy mérkőzés hátra, de most kifejezetten jó munkát végeztünk.”

A Real a hétvégén ismét bajnokit játszik, ellenfele pedig az élvonalba visszakerülő Villarreal lesz. A “sárga tengeralatjárókat” nem írhatja le az Ancelotti-csapat, hiszen az ötödikek a tabellán, 14 pontos hátrányban a “királyiakhoz” képest. A hazaiak győzelmét 1.33 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.00, a vendég Villarrealra pedig 8.50 az odds.

Szerdán a Barcelona is pályára lépett, a Real Sociedadot fogadta az elődöntő első mérkőzésén a kupában. A katalánok 2-0-ra nyertek, így Di Mariáékhoz hasonlóan ők is előnyből várhatják a jövő heti visszavágót.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply