Megkezdené a felzárkózást a Tottenham

2014. October 22. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Christian Eriksen
A Tottenham Hotspur a csütörtöki, Aszterasz Tripolisz elleni Európa-liga mérkőzéssel kezdené meg a felzárkózást, és találna végre magára az idei szezonban.

 

A Tottenham a hétvégén beleszaladt egy 4-1-es vereségbe a Manchester City otthonában, de egyébként sem szerepel jól az angol bajnokságban az idén, hiszen a legutóbbi öt meccséből csak egyet tudott megnyerni, kétszer kikapott, kettő pedig döntetlen lett, és csupán a kilencedik helyen tanyázik a tabellán.

A csütörtöki ellenfél, az Aszterasz Tripolisz is hasonló cipőben jár, szombaton a csapat hazai pályán csak 1-1-et játszott a Panaitolikosszal, és csupán a nyolcadik helyen szerénykedik a görög bajnokságban. Viszont az Európa-ligában annál jobban megy a görögöknek, hiszen a Besiktas otthonában elért 1-1 után otthon 2-0-ra nyertek a Partizan Beograd ellen, ezzel vezetik a csoportot. A Tottenham Belgrádban 0-0-t játszott, és hazai pályán is csak 1-1-re végzett a Besiktassal, ennek ellenére az angolok a mérkőzés egyértelmű esélyesei.

“Nagyon nehéz meccsek várnak ránk, csütörtökön a Tripoliszt, vasárnap pedig a Newcastle-t fogadjuk, de ha mindkétszer nyerünk, akkor kijöhetünk a gödörből, és végre elkezdhetünk felkapaszkodni az Európa-ligában és az angol bajnokságban is”– fogalmazott a Tottenham középpályása, Ryan Mason.

Csütörtökön minden esélyük meg is van győzni, hiszen az ellenfél, a Tripolisz az idén a selejtezőket is beleszámítva összesen hét idegenbeli meccset játszott a nemzetközi színtéren, és ebből egyet sem nyert meg. Ezzel szemben a Tottenham eddig tíz Európa-liga csoportmeccsen van túl története során hazai pályán, és csupán egyszer kapott ki, igaz, akkor egy görög csapattól, a 2011/12-es szezonban a PAOK-tól.

A mostani meccsen a Tottenham győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 5.50, a Tripolisz sikerére pedig 11.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply