Még nem fogyott el a türelem Milánóban

2013. November 25. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Massimiliano Allegri

A Milan szombat este csak döntetlent játszott a Genoával, ám a hírek szerint Massimiliano Allegri állása nem forog veszélyben.

 

Szombaton folytatódott a Milan vesszőfutása, a piros-feketék a Genoát látták vendégül a San Siróban, és ezúttal sem tudták megszerezni a három pontot. Allegri együttese már a 4. percben előnyhöz jutott, Nigel de Jong pazar indítása után Kaká vette be a vendégek kapuját. Azonban még öt percig sem örülhettek a hazaiak, Alberto Gilardino tizenegyesből egalizált. Még az első félidőben emberelőnybe került a Milan, a 38. percben Thomas Manfredini kapott piros lapot a Mario Balotelli ellen elkövetett szabálytalanságért, amelyért a Milan tizenegyest is kapott, ám azt maga sértett kihagyta.

A Milan immár öt bajnoki óta nyeretlen, jelenleg 11. a tabellán, de a vasárnapi meccsek alakulásának fényében akár még hátrább is csúszhat. Ennek ellenére Allegri nem félti az állását, elmondása szerint a klub első embere, Silvio Berlusconi elégedett volt a csapat szombati teljesítményével.

“Beszéltem az elnökkel, aki elégedett volt a csapat teljesítményével. Nincs értelme a jövőmről beszélni, ez már unalmas. Muszáj kikeverednünk ebből az állapotból, ám ezt csak együtt tudjuk megtenni. Nehéz a helyzet, de úgy gondolom, hogy jó munkát végzünk” – mondta a szombati meccs kapcsán Allegri.

A Milan kedden a Celtic otthonában lép pályára a BL-ben: a skótok győzelmének az oddsa 3.10, a döntetlenre 3.30, az olaszok sikerére 2.50 a szorzó. A két gárda milánói összecsapását a Milan nyerte 2-0-ra.

A BL H csoportjában a Barcelona vezet 10, a Milan a második 5, az Ajax a harmadik 4, míg a Celtic negyedik 3 pontjával.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply