Bale Ronaldóra szavazna

2013. November 25. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Cristiano Ronaldo

A Real Madrid nyáron igazolt walesi szélsője szerint idén Cristiano Ronaldo érdemelné az Aranylabdát, a királyiak portugál klasszisa az Almería ellen megszerezte 25 gólját ebben a szezonban.

 

Gareth Bale elképesztő szezont produkált a Tottenham csapatában, oroszlánrészt vállalva a londoniak elmúlt idénybeli sikereiből. A középpályás az angol bajnokságban 21 gólt szerzett 33 meccsen, teljesítményével pedig felhívta magára a királyi alakulat figyelmét is. A madridiak a nyáron mindenképpen le akarták igazolni Bale-t, akinek átigazolási díja a hírek szerint végül mégsem jelentett világrekordot.

A walesi válogatott a Real Madridban gyorsan megtalálta a helyét, Carlo Ancelotti rendre lehetőséget ad neki, Bale pedig gólokkal hálálja meg a bizalmat. A Tottenham egykori játékosa kapcsán is felmerült az Aranylabda odaítélésének a lehetősége, ám idén vannak nála nagyobb esélyesek is. Maga Bale is úgy gondolja, hogy vannak, akik jobban rászolgáltak a labdarúgás legnagyobb egyéni elismerésére, a walesi szerint Ronaldónak kellene kapnia a díjat.

“Nekem ő a legjobb, és szerintem még megközelíteni sem tudják a többiek. Számomra nem kérdéses, hogy idén neki kell kapni az Aranylabdát, a teljesítménye és az a rengeteg gól predesztinálja erre. Az pedig, ahogy a portugál válogatottban szerepelt a vb-pótselejtezők során, jól mutatja, hogy micsoda klasszis” – hízelgett csapattársának Bale.

Ronaldo ebben a szezonban még korábbi önmagát is felülmúlja, az Almería elleni bajnokin 25. gólját szerezte ebben a szezonban, a portugál válogatott vb-szerepléséhez pedig négy góllal járult a svédek elleni pótselejtezőn.

Arra, hogy idén Bale nyeri az Aranylabdát, 101.00 az odds, míg Ronaldo győzelmére 1.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply