Wilshere letudta a sérüléseket

2013. November 25. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Jack Wilshere

Jack Wilshere végigjátszotta a Southampton elleni győztes meccset az Arsenalban, és reméli, hogy ezzel a sérülések korszaka a múlté.

 

Wilshere a szezon eddigi részében különböző sérülések miatt sok időt volt kénytelen kihagyni, szombatig csak hét meccsen volt kezdő. A Southampton elleni bajnokin viszont az elsőtől az utolsó percig a pályán segítette az Arsenalt, amely 2-0-s győzelmének köszönhetően már négy ponttal vezeti a Premier League tabelláját.

Wilshere örömmel konstatálta, hogy sérülés nélkül megúszta az angol bajnoki rangadót, és reméli, hogy a közeljövőben nem merül fel semmilyen egészségügyi probléma.

“A németek elleni válogatott felkészülési meccsen félórát játszhattam, majd visszatérve az Arsenalhoz egész héten rendesen edzettem. Most végig játszottam ezt a meccset és ez nagy öröm, nem is emlékszem rá, hogy mikor voltam 90 percet a pályán” – jelentette ki az angol válogatott labdarúgó.
Wilshere örül neki, hogy csapata vissza tudott vágni a Manchester United elleni fiaskó után, és bár tudja, hogy még messze a szezon vége, jó előérzete van:

“Ez a jó start csak a kezdet, de a csapat nagyon magabiztos, és megmutatta ebben a szezonban, hogy mire is képes valójában. Ezen az úton kell folytatnunk a munkát” – véli Wilshere.

Az Arsenal kedden a Bajnokok Ligája F csoportjában az Olympique Marseille-t látja vendégül, a két csapat franciaországi összecsapását az Arsenal nyerte 2-1-re. A hazaiak londoni győzelmének az oddsa 1.25, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 15.00 a szorzó. Az Arsenal 9 ponttal vezeti a kvartettet, az Olympique Marseille pont nélkül utolsó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply