Még jobb lehet az Everton

2013. December 24. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Roberto Martinez

Az Everton az ősz egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatva a negyedik helyen áll a Premiershipben, két ponttal lemaradva az első helyezett Liverpooltól.

Liverpool főszereplővé lépett elő idén a Premiershipben, a város mindkét csapata remekel, a vörösök az első helyen várják a karácsonyi fordulót, az Everton két ponttal lemaradva a negyedik. A város kisebbik csapata ráadásul azzal is büszkélkedhet, hogy 17 forduló alatt mindössze egyetlen vereséget szenvedett el (még október elején a Manchester City otthonában), miközben a riválisok már túl vannak harmadik, negyedik vereségükön.

Roberto Martinez, a csapat menedzsere szerint korai lenne még a célokról beszélni, de abban biztos, hogy még az eddigieknél is jobb lesz együttese.
“Decemberben korai lenne még a céljainkról beszélni. Most megpróbálunk minél több pontot elérni, és majd áprilisban elkezdhetünk célokat kitűzni magunk elé. Örülök, hogy kiegyensúlyozott a csapat, a tizenhét meccsen elszenvedett egyetlen vereség önmagáért beszél. Aminek a legjobban örülök, hogy érzem, tudunk javulni a következő hónapokban, bennünk van egy még ennél is jobb szereplés lehetősége” – jelentette ki Martinez.

Karácsony második második napján tíz pontjával az utolsó helyen álló Sunderland látogat az Everton otthonába. A hazaiak győzelmére 2.90 az odds, a döntetlenre 5.00, az idegenben még nyeretlen vendégek sikerére 10.00 a szorzó.

Az Everton számára jó hír, hogy Leighton Baines visszatérhet sérüléséből, és elfoglalhatja helyét a védelemben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply