Mazzarri sem érti az Intert

2014. March 23. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

A milánóiak vasárnap újabb kínos vereséget szenvedtek el, ezúttal az Atalanta győzte le idegenben Walter Mazzarri alakulatát.
Walter Mazzarri

Mazzarri sem érti, miért játszik ennyire hullámzóan csapata.

Az Inter az olasz bajnokság 29. fordulójában az Atalantát fogadta, és a csapat európai kupaszereplési vágyait tekintve fontos lett volna megszerezni a három pontot. Ez azonban nem jött össze, a bergamóiak Giacomo Bonaventura duplájával végül 2-1-re nyertek idegenben.

Az Inter immár hatodik vereségét szenvedte el a bajnokságban, ezzel végleg lemondhat a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekről, sőt, még az Európa Liga-indulás is veszélybe került. A hatodik helyezett Inter 11 pont hátrányban követi a harmadik Napolit, míg a Parma ezen a hétvégén pontszámban beérte és meg is előzte a tabellán Mazzarri csapatát.

Az idényt nagyravágyó célokkal kezdő csapat vezetőedzője értetlenül áll csapata hullámzó teljesítménye előtt.

“Nem gondoltam volna, hogy a második félidő elején ennyi helyzetet kidolgozunk és egyiket sem rúgjuk be. Jó második félidőnk volt, de a foci ilyen, ha kihagyod a helyzeteidet, az megbosszulja magát. Hiába domináltuk a játékot, gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek” – mondta a meccs után Mazzarri.

Az Inter csütörtökön az Udinesét látja vendégül az olasz bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 1.61, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 5.50 a szorzó. A két gárda őszi bajnokiját az Inter 3-0-ra nyerte idegenben, az Olasz Kupában viszont az Udinese jutott tovább hazai győzelmének köszönhetően.

Az Udinese ezen a hétvégén megszerezte a három pontot, Antonio Di Natale góljával a Sassuolót győzte le az udinei csapat.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply