Blanc-t nem érdekli a Chelsea

2014. March 23. Sunday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Paris Saint-Germain vezetőedzője úgy érzi, hogy túl nagy médiafigyelem hárul csapata Bajnokok Ligája-szereplésére, miközben a bajnokságban is fontos meccsek várnak az együttesre.
Laurent Blanc

Blanc szerint még korai lenne a Chelsea elleni meccsel foglalkozni.

Blanc csapata pénteken 1-0-ra győzött a Lorient otthonában, a nyögvenyelős sikerrel a PSG újabb lépést tett a bajnoki címvédés felé. A párizsiak jelentős fölénye miatta a média sokkal inkább a csapat BL-szereplésére koncentrál, ám a vezetőedző úgy véli, hogy ez a felhajtás nincs jó hatással a játékosokra.

A PSG a legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjében a Chelsea-vel mérkőzik, a bombaformában lévő francia gárda fővárosi hívei pedig nagy reményekkel várják a londoniak elleni összecsapásokat. A szakember szerint ugyanakkor a Chelsea elleni párharccal majd akkor kell foglalkozni, ha eljön az ideje.

“Mindenki a Chelsea elleni dolgokról kérdez, márpedig így nehéz a Lorient ellen történtekről beszélni. Igazán csodás dolgokat hoztunk össze a szezon kezdete óta, de még mindig nem nyertünk semmit” – figyelmeztetett Blanc, aki szerint hiába a nagy előny a bajnokságban, nem szabad még leírni az ellenfeleket.

A vezetőedző elismerte, hogy a Lorient ellen csapata messze elmaradt legjobb teljesítményétől, de azt is hozzátette, hogy a győzelem a legfontosabb.
A párizsiak április másodikán fogadják a Chelsea-t: a hazai győzelem oddsa 2.00, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 3.75 a szorzó.

A Chelsea szombaton megsemmisítő vereséget mért az Arsenalra, a londoni derbin Jose Mourinho csapata 6-0-ra verte riválisát.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply