Maszkban játszhat Lewandowski a Barcelona ellen

2015. May 5. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Robert Lewandowski
A Bayern csatára súlyos arcsérülést szenvedett a Dortmund ellen, de társai remélik, hogy maszkban vállalni tudja a játékot a Barcelona ellen.

Robert Lewandowski azonnal alapember lett a Bayern Münchenben nyári leigazolása után, a kezdeti nehézségek ellenére a lengyel támadó remekül illeszkedett a bajorok elképzeléseibe. Lewandowski a szezon során 19 gólt szerzett, ezzel segítve Josep Guardiola együttesét a bajnoki címvédéshez, illetve a Bajnokok Ligája elődöntőbe jutáshoz.

A Német Kupából azonban kiesett a Bayern, amely a Borussia Dortmundtól kapott ki tizenegyesekkel az elődöntőben. A találkozón pályára lépett Lewandowski is, sőt, jelenlegi csapata a lengyel góljával került előnybe az egykori ellen. A csatár azonban nem tudta végigjátszani a találkozót, mert egy szerencsétlen ütközés következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett. A Mitchell Langerakkal történt ütközése során felső állkapocs- és orrtörést szenvedett, és nem is lépett pályára a Bayer Leverkusen elleni bajnokin, amelyet távollétében a Bayern 2-0-ra bukott el idegenben.

Lewandowski hétfőn edzésbe állhatott, és társai reményei szerint ott lehet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén szerdán.

“Lewandowski maximálisan teljesített az edzésen, bízunk benne, hogy ott lehet velünk szerdán. Nagyon bátor játékos, és remélhetőleg egy maszkban nem lesz semmi baja szerdán. Persze egy ilyen segédeszközben más játszani, de őt ez sem tudja visszatartani” – mondta a Jerome Boateng.

A bajorokkal ellentétben a Barcelona remek főpróbát tartott a BL-elődöntő előtt, a katalánok 8-0-ra nyertek a Cordoba otthonában.

A Barcelona szerdai sikerének az oddsa 8/11, a döntetlenre 29/10, a Bayern München győzelmére 17/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply