Nem lép pályára Benzema a Juventus ellen

2015. May 5. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Karim Benzema
A Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsére nem épül fel a Real Madrid francia csatára, de Gareth Bale vállalni tudja a játékot a Juventus ellen.

Karim Benzema az elmúlt hetekben nem tudta erősíteni a királyiakat, akik ennek ellenére így is sorra nyerték meccseiket. A francia támadó utoljára az Atletico Madrid elleni BL-negyeddöntőben lépett pályára, akkor is csak a gólnélküli első meccsen volt a pályán. Benzema azóta kihagyta a Real mind az öt megnyert meccsét, s bár Carlo Ancelotti remélte, de a Sevilla elleni hétvégi bajnokin sem vethette be. Hétfőre pedig az is biztossá vált, hogy a csatár a Juventus elleni első meccsre sem gyógyul fel térdsérüléséből, be sem került a 20 fős utazó keretbe, várhatóan a helyén Javier Hernandez kap lehetőséget.

A mexikói ugyan a szezon során nem kapott sok lehetőséget a bizonyításra, de Benzema sérülése óta gólokkal hálálja meg a bizalmat, az említett BL-negyeddöntőből az ő találatával jutott tovább a királyi alakulat, míg a spanyol bajnokság elmúlt három körében két gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Gareth Bale ugyanakkor felépült vádlisérüléséből, csereként pályára lépett a Sevilla elleni, 3-2-re megnyert hétvégi bajnokin, és az utolsó félórában problémamentesen játszott. Bale ennek megfelelően természetesen tagja a királyiak BL-keretének.

A Real szombaton Cristiano Ronaldo triplájával szerezte meg a három pontot a spanyol bajnokságban. A Juventus szintén szombaton 1-0-ra nyert a Sampdoria otthonában, ezzel bebiztosította 31. bajnoki címét.

A Juventus keddi sikerének az oddsa 2/1, a döntetlenre 9/4, a Real Madrid győzelmére 8/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply