A Juventus megtartja Pogbát

2015. May 5. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Paul Pogba
Több sztárcsapat érdeklődik Paul Pogba iránt, köztük a Barcelona és a PSG is, de a Juventusnál nem tervezik a fiatal középpályás eladását.

Pogba szenzációs formában futballozott a hamarosan véget érő szezonban, fiatal kora ellenére vezére volt a Juventusnak. Ráadásul nemcsak mezőnymunkája volt elképesztően hasznos, de a kapu előtt is feltalálta magát, 22 bajnokin 7 góllal nehezítette az ellenfelek dolgát.

Ezek után nem meglepő, hogy a PSG állítólag 80 millió eurót is kifizetne érte, és a Barcelona is mindent megtesz, hogy meggyőzze a játékost a klubváltásról. Giuseppe Marotta, a torinóiak klubigazgatója ugyanakkor kijelentette: a Juventusnak nem érdeke megválni a játékostól.

“Pogba nem kérte, hogy távozhasson. Ő a világ legjobb fiatal játékosa, ezért érthető, hogy Európa nagy klubjai sorban állnak érte. De ne felejtsük el, hogy a Juventus is nagy klub, ráadásul nem vagyunk olyan egyesület, amely eladja legjobbjait. Az elmúlt években csak egy-két kiemelkedő játékost értékesítettünk, és jelenlegi helyzetünk nem indokolja, hogy átadólistára tegyük Pogbát” – fogalmazott Marotta.

Miközben a fiatal sztár marad, elképzelhető, hogy az “öreg” klasszis elhagyja Torinót. Andrea Pirlo azt nyilatkozta, hogy a BL-győzelem gyönyörű búcsúajándék lenne számára a Juventustól, ha nyáron távozik a klubtól.

“A torinói kalandom tökéletes lezárása, egy nagyon szép álom vége lenne, ha ezt egy BL-arannyal a zsebemben tehetném meg” – fogalmazott Pirlo, hozzátéve, hogy akármit is hoz a nyár, addig szeretne profi szinte focizni, míg minden nap szívesen és motiváltan tud pályára lépni az edzéseken.

A Juventus kedden hazai pályán játszik a Real Madrid elleni BL-elődöntőben. Győzelmére 2/1 az odds, a döntetlenre 9/4, a madridiak diadalára 8/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply