Már a kupadöntőre készül a Bayern

2014. May 4. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Josep Guardiola a Bayern München küzdőszellemét dicsérte a Hamburg elleni győzelem után. A Real Madridtól súlyos vereséget elszenvedő német gárda vezetőedzője már a jövőbe tekint, és a Német Kupa-döntőre koncentrál.
Mario Mandzukic

A BL-kiesés után gyorsan felállt a padlóról a Bayern.

A bajorok megsemmisítő vereséget szenvedtek el kedden a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Real Madridtól, és így kettős vereséggel búcsúztak a sorozattól. A csalódást keltő eredmény után gyorsan összeszedte magát a bajor gárda, és a német bajnokságban a Hamburg ellen javított. Bár a meccs tét nélküli volt, Guardiola örült a sikernek, a győzelem után Guardiola csapata lelkierejét emelte ki.

“Fel tudtunk állni a padlóról, sok helyzetet alakítottunk ki, és szép gólokat szereztünk. A saját módunkon harcoltunk, a győzelem pedig segít felkészülni a Német Kupa-döntőre. Nagy szükség van rá, hogy megtaláljuk a ritmust” – jelentette ki a bajorok mestere.

Az idegenbeli bajnokin a korábban kissé mellőzött Mario Götze két góllal hálálta meg a bizalmat, Thomas Müller és Claudio Pizarro góljaival alakult ki a 4-1-es müncheni siker.

Guardiola szerint a lényeges, hogy csapata maga mögött tudta hagynia a Real Madrid ellen történteket, és már csak a jövővel foglalkozik.

A Bayern München május 17-én mérkőzik a Borussia Dortmunddal a Német Kupa fináléjában, ám előtte még egy bajnoki is vár Guardiola csapatára, méghozzá a Stuttgart elleni, a Bundesliga záró fordulójában. A müncheniek sikerének az oddsa 1.20, a döntetlenre 6.50, a stuttgartiak győzelmére 13.00 a szorzó. két csapat elmúl tíz meccsét kivétel nélkül a Bayern München nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply