Ancelotti szakít a szokásával

2014. May 4. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a hátralévő négy bajnokiból kettőn Iker Casillasnak ad lehetőséget, hogy a csapatkapitány felkészülhessen a Bajnokok Ligája döntőjére.

 

A Real Madrid olasz vezetőedzője a szezon elején úgy döntött, hogy megosztja a feladatokat két kapusa között, Iker Casillas a kupameccseken kapott lehetőséget, míg Diego Lopez a bajnokságban bizonyíthatott. A szezon hajrájáig ez a rendszer jól bevált, ám Ancelotti az utolsó meccsekre szakít ezzel a szokással.

Az olasz mester döntése szerint az Atletico Madrid elleni BL-döntőben Casillas fog védeni, és hogy a veterán hálóőr edzésben maradjon, a hátralévő négy bajnokiból kettőn is vele kezdődik majd a királyiak összeállítása.

“Diego Lopez fog játszani a Valencia és a Celta Vigo ellen, míg Casillas védi a kapunkat a Valladolid és az Espanyol ellen. Casillasnak szüksége lesz a felkészülésre a BL fináléjára” – jelentette be Ancelotti.

A Real Madrid vasárnap a Valenciát látja vendégül, amely csütörtökön drámai körülmények között esett ki az Európa Liga elődöntőjében. Ancelotti szerint a csalódott gárda veszélyes ellenfél.

“Nagyon nehéz feldolgozni, ha a csapat elveszíti a döntőben szereplés lehetőségét. Nekünk nagyon figyelnünk kell, csak a győzelemmel lehetünk elégedettek” – mondta az olasz szakember.

A második helyezett Real Madrid győzelmének az oddsa 1.12, a döntetlenre 8.50, a 8. Valencia sikerére 17.00 a szorzó. A madridiak elmúlt négy bajnokijukat megnyerték, míg a Valencia hat bajnokijából csak egyet nyert meg.

A két gárda őszi összecsapását 3-2-re idegenben a királyiak nyerték.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply