Sturridge játéka kérdéses

2014. May 4. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Daniel Sturridge

A Liverpool támadója továbbra is combizom-sérüléssel bajlódik, könnyen lehet, hogy kénytelen lesz kihagyni a Crystal Palace elleni hétfői bajnokit.

 

Daniel Sturridge április 13-án a Manchester City elleni találkozón húzódott meg, azóta nem tudott Brendan Rodgers csapatának a rendelkezésére állni.

A támadó kihagyta a Norwich elleni találkozót, majd csak csere volt a Chelsea ellen, és a hírek szerint még most sincs százszázalékos állapotban.
Sturridge combsérülése ugyan már a múlté, de fizikai állapota nem megfelelő.

“Majd meglátjuk, mi történik a következő 48 órában. Azóta nem edzett rendesen, hogy megsérült, szóval a Chelsea elleni szereplés talán felesleges kockázatvállalás volt. Keményen dolgozott a héten, hogy mielőbb visszatérhessen, és az orvosi stáb engedélyével vissza is térhetett a kerethez, de a hétfői játékáról még nem lehet biztosat mondani” – mondta Rodgers.

A liverpooliak mestere a csapat másik bombaformában lévő csatára, Luis Suarez kapcsán kijelentette, hogy az uruguayi világklasszis teljesítményt nyújtott ebben a szezonban, így nem csoda, hogy az angol bajnokság játékosai szerint is ő volt a bajnokság legjobbja.

A listavezető Liverpool hétfőn látogat a 11. helyezett Crystal Palace otthonába: a hazai győzelem oddsa 9.00, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 1.40 a szorzó. Arra, hogy a góllövőlistát vezető Suarez növeli bajnoki góljai számát, 1.83 az odds.

Ősszel a Liverpool 3-1-re nyert hazai pályán.

A Liverpool legutóbb 2-0-ra kapott ki a Chelsea-től, ám előtte kilenc bajnokit nyert meg zsinórban, míg a Crystal Palace a Manchester City elleni hazai veresége előtt öt bajnokit nyert meg sorozatban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply