Mandzukic nem eladó

2014. January 27. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Mario Mandzukic

Uli Höness szerint szó sincs arról, hogy a Bayern München el akarja adni Mario Mandzukicot, a bajorok első embere szerint a horvát játékos továbbra is fontos része az alakulatnak.

 

Immár hetek óta tartja magát a pletyka, amely szerint a horvát válogatott játékos még a januári átigazolási időszakban elhagyja Münchent. A német sajtó szerint több klub is vinné a támadót, amely az utóbbi időben kevesebb játéklehetőséghez jut, mint korábban.

Mandzukic müncheni kontraktusa 2016-ban jár le, vagyis még bőven lenne ideje a hosszabbításról tárgyalni, ám a hírek szerint erre nem lesz esélye, mert a Josep Guardiola vezette szakmai stáb nem tart igényt a szolgálataira, így a vezetés mielőbb szeretné eladni. Ezt támasztotta alá, hogy a horvát válogatott játékos a Bundesliga pénteki idénynyitóján még a kispadra sem fért fel a Borussia Mönchengladbach elleni meccset, holott a jelentések szerint teljesen egészséges.

Höness azonban kinevette a sajtóban terjengő pletykákat, és kijelentette, hogy Mandzukic továbbra is értékes tagja a keretnek, és fel sem merült a téli távozása.

“Hallottam, hogy nem voltak elégedettek vele a szakmai stáb tagjai, de mindenki bízik benne, hogy sikerül kijönnie a gödörből, mert nagy szükségünk van rá még idén. Rengeteg nagyon fontos meccs vár ránk, és mindenkire, Marióra is számítunk” – mondta az elnök a szezon során 16 meccsen 10 gólt szerző Mandzukicról.

A Bundesliga 19. fordulójában a listavezető Bayern a 12. helyen tanyázó Stuttgart vendége lesz szerdán: a sváb gárda sikerének az oddsa 9.50, a döntetlenre 5.50, a bajorok győzelmére 1.28 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply