Conte Tevez sokoldalúságát méltatja

2014. January 27. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez

A Juventus emberhátrányban játszott döntetlent a Lazio ellen, Carlos Tevez pedig több szerepkörben is bizonyította rátermettségét.

 

A torinóiak szombaton 1-1-es döntetlent játszottak a Lazio otthonában, a mérkőzésen a 27. perctől emberhátrányban küzdött Antonio Conte együttese, miután Gianluigi Buffon piros lapot kapott a Miroslav Klose elleni szabálytalanságáért. A fővárosi együttes a megítélt büntetőt is gólra váltotta, ám a Juventus így is megmentett egyet a bajnoki pontok közül, a 60. percben Fernando Llorente egalizált.

A mérkőzés után a torinóiak vezetőedzője a csapat argentin támadóját dicsérte, Tevez támadóként kezdte a meccset, majd a kiállítás után szélsőt játszott, a hajrában pedig ismét a csatársorban jeleskedett.

“Buffon kiállítása miatt Tevezt egy ideig a balszélen kellett használnunk, és meg kell mondanom, hogy nagyon jól teljesített. Ez a jó ebben a keretben, olyan játékosok alkotják, akik bármilyen feladattal megbízhatók” – jelentette ki Conte.

A vezetőedző a taktikai felállást boncolgatva ugyanakkor azt is kijelentette, hogy a középpályán van egy kialakult hadrend, amelyen nem szeretett volna változtatni a kiállítás miatt, ezért alakult úgy, hogy Tevez húzódott ki a balszélre.

A listavezető Juventus az olasz bajnokság 22. fordulójában az ötödik helyezett Intert látja vendégül február 2-án: a torinóiak győzelmének az oddsa 1.44, a döntetlenre 4.50, a milánóiak sikerére 6.50 a szorzó. Az Inter vasárnap gólnélküli döntetlent játszott a Cataniával.

A milánóiak négy meccse nem tudnak nyerni a pontvadászatban, a torinóiak 12 győzelem után vesztettek pontot a Serie A-ban.

A két csapat őszi összecsapása 1-1-es döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply