Az Inter tulaja maga intézi az ügyeket

2014. January 27. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Erick Thohir Milánóba utazott, hogy személyesen irányítsa az Inter januári ügyleteit, a milánói kék-feketék első embere egyelőre türelemmel figyeli a csapat gyengébb periódusát.

Erick Thohir

Az indonéz mágnás csak tavaly ősszel vette át a klub irányítását Massimo Morattitól, de már most több intézkedésével is felhívta magára a figyelmet. A korábbi elképzelésekhez képest például jóval kevesebb a beleszólása az ügymenetbe a régi vezetés embereinek, maga Moratti is csak tanácsokat adhat.

Thohir ráadásul már össze is akasztotta a bajszát a legnagyobb riválisnak számító Juventus vezetőségével, miután kútba esett a Fredy Guarin, Mirko Vucsinics csere. A torinóiak szerint már mindenben megegyezett a két klub, sőt, Vucsinics már össze is pakolt, amikor jött a hír, hogy az Inter visszalép. A kialakult balhé miatt Thohir jobbnak látta, ha személyesen veszi a kezébe a klub ügyeit.

“Azért vagyok itt, hogy hétfőtől minden találkozón ott legyek, elkezdjük a klub üzleti életének a fellendítését, és felpörgessük a szerepünket az átigazolási piacon” – jelentette ki az indonéz tulajdonos, aki a csapat gyenge szereplése kapcsán kijelentette, hogy az életben meg kell szokni, hogy egyszer fent, egyszer lent.

Az Inter vasárnap hazai pályán csak gólnélküli döntetlent játszott a Cataniával, ezzel már négy meccse nyeretlen a Serie A-ban. A következő fordulóban a milánóiak a bajnoki címvédő és listavezető Juventus otthonába látogatnak: a torinóiak sikerének az oddsa 1.44, a döntetlenre 4.50, a milánóiak győzelmére 6.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply