Manchester United: nem baj ha csúnya a játék

2016. May 9. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Chris Smalling
A hét végén a Manchester United megszenvedett ugyan a kiesés elöl menekülő Norwich ellen, de végül sikerült győzni.

A bajnoki cím már eldőlt az angol élvonalban, a manchesteriek számára azonban még nagy a tét a hajrában: a Bajnokok Ligája-szereplést érő negyedik hely megszerzése. Louis van Gaal együttese szombaton a Norwich otthonában vendégeskedett, és jóllehet, alaposan megszenvedett a találkozón, az 1-0-ás sikerrel megszerzett három pont kárpótolta a szurkolókat és a csapat játékosait is.

Chris Smalling, a United válogatott védője szerint a bajnokság ezen szakaszában már egyáltalán nem számít, milyen játékkal rukkol elő a csapat, kizárólag a pontok begyűjtése fontos.

“Semmi más nem számít, csak a három pont. A mérkőzés előtt aláírtuk volna, hogy akármilyen teljesítménnyel is, de szerezzük meg a győzelmet. Abból viszont építkezhetünk, hogy újabb mérkőzést hoztunk le kapott gól nélkül” – jelentette ki Smalling.

A védőnek abban igaza van, hogy a 36 bajnokiból 18-at kapott gól nélkül zárni, remek teljesítmény, de az elmúlt hónapok azt mutatták, hogy a hatékony támadójátékhoz minőségi igazolásokra lenne szükség.

A United jelenleg az ötödik, de még két meccse van hátra, miközben a városi rivális City már csak egy bajnokit játszik, előnye viszont csak kettő pont. Amennyiben a vörös ördögök nyernek kedden a hetedik helyezett West Ham otthonában, megelőzik a Manchester Cityt, és már csak a Bournemouth ellen kell otthon nyerniük a BL-t érő negyedik helyhez.

A keddi meccsen a West Ham győzelmére a szorzó 3.30, a döntetlenre 3.50, a United sikerére 2.30.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply