Luis Enrique szerint a Barcelona megérdemli az aranyat

2016. May 9. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Enrique
Egy fordulóval a spanyol bajnokság vége előtt az FC Barcelona egy pont előnnyel vezeti a táblázatot a Real Madrid előtt.

Hétvégén kétszereplőssé vált a La Liga aranycsatája, miután a BL-döntős Atletico Madrid váratlan vereséget szenvedett a sereghajtó, már kiesett Levantétól. Diego Simeone együttese így már nem lehet bajnok, az éllovas Barcelona és a második Real Madrid közül kerül ki az aranyérmes.

A katalánok meggyőző, 5-0-ás sikert arattak az Espanyol ellen, míg a Real 3-2-re legyőzte a Valenciát. A Barcelona az utolsó fordulóban a 16. helyezett Granada otthonába látogat, ha nyer, a Real meccsétől függetlenül megszerzi az elsőséget.

“Ha azt vesszük, hány napon keresztül vezettük a bajnokságot, akkor egyértelműen megérdemeljük a bajnoki címet, és remélem, az utolsó mérkőzésen el is hódítjuk majd. A csata azonban még nem ért véget, elég csak megnézni, hogy járt az Atletico ebben a fordulóban. Az egyedüli már kiesett csapat legyőzte Európa egyik legjobbját, ezért nem abból fogunk kiindulni, hogy a Granada számára már nincs tétje az összecsapásnak” – így Luis Enrique.

A Barcelona vasárnapi győzelmére a szorzó 1.10, a döntetlenre 9.00, a Granada sikerére 21.00.

A Real Madrid is idegenben zárja az idényt, mégpedig a Deportivo La Coruna otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply