Maldini elmondta, mi a probléma a Milannal

2014. March 18. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Paolo Maldini éles kritikát fogalmazott meg volt csapata, az AC Milan felé, a legendás védő szerint semmilyen elképzelés nincs a klubnál, és ennek a felelőse Adriano Galliani alelnök, aki mindenhatónak érzi magát.
Mario Balotelli

A Milannak nem megy ebben a szezonban.

A Milan a legutóbbi hat tétmeccséből ötöt elvesztett, kiesett a Bajnokok Ligájából és visszacsúszott a bajnoki tabella 11. helyére. A Serie A-ban a Parma elleni volt a Milan 11. veresége, mióta pedig Clarence Seedorf a csapat edzője, azóta hétszer kapott ki az együttes. A pletykák arról szóltak, hogy menesztik a holland trénert, ám kiderült, hogy ő marad a Milan vezetőedzője a következő szezonban is, ezt Silvio Berlusconi jelentette be, miután konzultált a klub vezetésével.

Közben a csapat egykori legendája, Paolo Maldini is megszólalt a Milannál kialakult helyzettel kapcsolatban, a La Gazzetta dello Sportnak adott interjúban elmondta, hogy kész káosz uralkodik szeretett csapatánál.

“Lerombolták a Milanomat, Galliani mindenhatónak érzi magát, de közben nincs semmilyen projekt a klubnál. Az egész ott kezdődött, amikor rengeteg győztes típusú játékos távozott. Ez a vezetés a mában gondolkozik, nem pedig a holnapban. A vezetőségben nincs egy kimondott sportigazgató, nincsenek meghatározó emberek a klubnál, csak Filippo Galli és Mauro Tasotti” – nyilatkozta Maldini, aki szerint a vezetés akkor is nagyot hibázott, amikor elengedte a klub egy másik ikonját, Andrea Pirlót a Juventushoz.

Maldini hozzátette, hogy mióta abbahagyta aktív pályafutását, azóta két alkalommal hívták a klubhoz, de az őszi eset óta, amikor Galliani visszavonult, majd mégis visszatért, azóta nem kereste senki a Milantól.

A piros-feketék a következő bajnokijukat a 7 helyezett, a múlt hétvégén a Cagliarit legyőző Lazio otthonában játsszák vasárnap este. A rómaiak győzelmére 2.37 az odds, a döntetlenre 3.40, a Milan sikerére pedig 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply