Inog Moyes alatt a kispad

2014. March 18. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Az ESPN szerint a Manchester United labdarúgócsapatának vezetősége azon gondolkozik, hogy meneszti David Moyes menedzsert, és a helyére Louis van Gaalt nevezi ki.

 

A jelenlegi edző azonban úgy érzi, hogy biztos a helye a Vörös Ördögöknél.
David Moyes

Moyes szerint nincs veszélyben az állása Manchesterben.

A Manchester United vasárnap hazai pályán 3-0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól, így már 12 ponttal marad el a Bajnokok Ligája-selejtezőbeli indulást jelentő negyedik helytől a Premier League-ben. Az FA-kupából már kiesett, a Bajnokok Ligájában pedig szintén a kiesés szélén áll a csapat, hiszen Görögországban 2-0-ra kikapott az Olimpiakosztól a nyolcaddöntő első meccsén, így három góllal kellene nyernie a visszavágón.

Az ESPN egy névtelen bennfentesre hivatkozva arról számolt be, hogy a Manchester United vezetőségének több tagja is nyíltan David Moyes vezetőedző kirúgása mellett szavazott, és állítólag már Sir Alex Ferguson sem támogatja annyira a nyáron kinevezett skót szakembert. A belső forrás úgy tudja, Louis van Gaal veheti át Moyes helyét, de a holland szerződtetésére valószínűleg csak a világbajnokság után kerülhetne sor.

Közben David Moyes úgy érzi, hogy nincs veszélyben az állása. “Ami a jövőmet illeti, semmi sem változott. Nagyszerű munkám van, tudom, merre tartunk, mit akarok elérni a csapattal. A Bajnokok Ligájában nehéz helyzetben vagyunk, de hiszünk a továbbjutásban. A legfőbb biztosíték számomra, hogy hagynak dolgozni, még szóba sem került a jövőm. Hatéves szerződésem van, ez a klub nem rövid távban gondolkodik.”

A Manchester United eddig csak kétszer állt fel kétgólos hátrányból oda-visszavágós párharcban a BL-ben, legutóbb 1984-ben történt ilyen. A szerda esti meccsen a hazai pályán játszó manchesteriek győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.75, az Olimpiakosz sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Az angolok továbbjutására 2.87 szorzóval lehet fogadni, a görögökére 1.40 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply