Maggióval még nem hosszabbított a Napoli

2014. November 27. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Christian Maggio
Továbbra sem tudni, mi lesz Christian Maggio, az olasz Serie A-ban szereplő Napoli játékosának a sorsa, hiszen kenyéradója egyelőre nem kínált neki új szerződést.

 

A 32 éves játékos – aki a pálya jobb szélén szinte bármelyik pozícióban bevethető – jelenlegi kontraktusa 2015 júniusában lejár, de a Napoli egyelőre nem kereste meg új szerződéssel. Ezt Maggio ügynöke árulta el, de hozzátette, hogy szerint meg fognak tudni majd egyezni, mivel a 34-szeres olasz válogatott remekül érzi magát jelenlegi együttesénél.

“Tökéletes kapcsolat van edző és játékos között, Rafa Benitez és Maggio közt minden rendben, kölcsönösen tisztelik egymást” – mondta Massimo Briaschi, a labdarúgó ügynöke a tuttonapoli.net-nek. “Mivel Maggio nagyon sok időt tölt a pályán, ez azt jelenti, hogy jó teljesítményt nyújt a mérkőzéseken, ezáltal pedig sokkal könnyebb megítélni az ő helyzetét. Az viszont igaz, hogy a szerződéshosszabbításról még nincsenek új hírek. Még nem találkoztam ezzel kapcsolatban a klub vezetőségével, de úgy hiszem el fog jönni ez a pillanat is.”

Az ügynök hozzátette, Maggio már hetedik esztendeje szolgálja a nápolyiakat, és bár jól érzi magát, valamint a klub is elégedett a szolgálataival, a feleknek előbb meg kell egyezniük az új kontraktusról. Briasschi sokat sejtetően megjegyezte, nyugodt, hiszen érzi, hogy keresni fogják őket.

A Napoli csütörtökön az Európa Ligában lép pályára, ellenfele idegenben majd a cseh Sparta Praha lesz. Mindkét együttesnek kilenc pontja van, de jelenleg a csehek az elsők, az olaszok a másodikak, míg a harmadik helyen a svájci Young Boys áll hat egységgel.

A Sparta Praha győzelmét 2.90 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Napoli sikerére pedig 2.55 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply