Sousáék nem félnek Ronaldóéktól

2014. November 26. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Paulo Sousa
Paulo Sousa, a svájci Basel vezetőedzője elmondta, egyáltalán nem félnek szerda esti ellenfelüktől, a Cristiano Ronaldóval rohamozó Real Madridtól.

 

Matematikailag ugyan még nem, de már szinte biztos, hogy a címvédő csoportelsőként jut a kieséses szakaszba – viszont az még nem dőlt el, hogy a Basel, Liverpool, Ludogorec hármas közül melyik együttes folytathatja tavasszal is a BL-ben. Jelenleg a svájciak állnak a második helyen hat ponttal, míg a Liverpool és a bolgár együttes három-három pontot szedett eddig össze.

Sousa győzelemre készül, hiszen valahol abban bízik, hogy a botladozó angolok nem tudnak majd nyerni a Ludogorec vendégeként.

“Nem félek Ronaldótól, de mindig boldog vagyok, ha egy ilyen futballistát láthatok a pályán, és ezt most edzőként és emberként is értem” – mondta a 29 éves klasszis honfitársa, aki korábban a magyar NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője is volt. “A Real Madrid azonban nem csak róla szól, még ha egy nagyon fontos játékosról is beszélünk. Viszont ha nem hagyjuk labdához érni, akkor sokkal nehezebb dolga lesz helyzetbe kerülni.”

Sousa hozzátette, bízik saját játékosaiban, és reméli, hogy egy nagyszerű estét tudnak majd varázsolni a St. Jakob-Parkba, szurkolóik legnagyobb örömére.

Magához képest a Basel jó formában van, legutóbbi öt meccsét egyaránt megnyerte, ráadásul csak egy gólt kapott, miközben szerzett 16-ot. A Real még ennél is jobban teljesít, 14 győzelmet számlál zsinórban – hétvégén az Eibar otthonában nyert 4-0-ra, Ronaldo duplázott és még egy asszisztot is kiosztott.

A Basel győzelmére 10.00 az odds, míg a döntetlent 5.75, a vendég Real Madrid sikerét pedig 1.33 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply