Lukaku kihagyhatja a rajtot

2014. August 10. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Romelu Lukaku
Az Everton menedzsere, Roberto Martinez szerint elképzelhető, hogy a legnagyobb nyári igazolás, Romelu Lukaku kihagyja az Everton első mérkőzését az angol labdarúgó-bajnokságban.

 

Romelu Lukaku klubrekordnak számító 28 millió fontért igazolt az Evertonba a Chelsea-ből a nyáron, miután kölcsönben eltöltött néhány hónapot a liverpooli együttesnél, és remekül érezte ott magát, és jól ment neki a játék is. Aztán következett a világbajnokság, ahol Lukaku a belga válogatottal a negyeddöntőig jutott, a legjobb 16 között gólt is lőtt az Egyesült Államoknak, Roberto Martinez menedzser pedig úgy érzi, hogy még pihenőre van szüksége a 21 éves csatárnak.

“Ha egy játékosod visszaérkezik a világbajnokságról, akkor el kell döntened, hogy egyből visszadobod a mélyvízbe, hogy játsszon végig újabb 10 hónapot, vagy adsz neki egy kis pihenőt, hogy tejesen feltöltődjön, és végig bírja játszani a szezont” – mondta a vezetőedző. Martinez hozzátette: lehet, hogy sem Romelu, sem pedig honfitársa, Kevin Mirallas nem fog a kezdőben szerepelni a Leicester City elleni, augusztus 16-ai bajnokin, az attól függ, hogy mennyire sikerül nekik regenerálódni a világbajnokság után.

Muhamed Besic is játszott a montenegrói válogatott minden meccsén a világbajnokságon, de a Ferencvárostól szerződtetett játékosra már számít Martinez, arra viszont nem tudott válaszolni, hogy Arouna Kone és Bryan Oviedo felépül-e a sérüléséből a bajnoki rajtra. “Ha az ő sérülésük makacsnak bizonyul, akkor elképzelhető, hogy igazolnunk kell még játékost,de összességében Lukaku, Barry, Besic és Hibbert érkezésével szeretnénk lezárni az átigazolási szezonunkat” – fogalmazott az Everton menedzsere.

Az Everton a Leicester City otthonában kezdi meg a szezont a Premier League-ben, a hazaiak győzelmére 2.90, a döntetlenre 3.30, a vendég liverpooliak sikerére pedig 2.37 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply