Liverpool: támadni idegenben is

2016. March 17. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Roberto Firmino
A Liverpool a Manchester United vendége lesz az EL nyolcaddöntőjének visszavágóján, és Robbie Fowler szerint a Vörösöknek idegenben sem szabad beállni védekezni.

Az odavágón a “vörösök” Daniel Sturridge és Roberto Firmino góljaival 2-0-ra legyőzték az ősi rivális manchesterieket. Azon a találkozón a Liverpool fantasztikusan játszott, esélyt sem adva ellenfelének. Fowler azonban úgy érzi, egykori kenyéradója még nem érezheti biztonságban magát, és a legjobb taktika az lenne a számukra, ha az Old Traffordon is ugyanazt a támadó szellemű futballt nyújtanák, mint tették azt egy héttel korában.

“Remek pozícióban van a Liverpool, de még nem hiszem, hogy lefutott lenne a párharc” – fogalmazott a Mersey-partiak korábbi gólvágója a Liverpool Echónak. “Ha az első meccs előtt valaki azt mondja, hogy kétgólos előnyből várjuk a visszavágót, azonnal elfogadtam volna az eredményt. A legbosszantóbb az, hogy az Anfielden nem szereztünk elég találatot, mert akkor már várhatnánk a következő ellenfelet. Nehéz lesz a visszavágó, főleg mentálisan, mert nem szabad, hogy a játékosok megnyugodjanak. Muszáj az alapjátékát nyújtania a csapatnak, győzelemre kell játszania.”

A bajnokságban közel azonosan teljesítettek eddig a csapatok, mert amíg a Liverpool 44 pontot szedett össze, addig a United 47-et, de utóbbi eggyel több mérkőzést tudhat maga mögött. A hétvégén Jürgen Klopp legénysége pihent, míg a “vörös ördögök” az FA-kupában értek el hazai pályán 1-1-es döntetlent a West Ham United ellen, így azt a párharcot megismétlik egy későbbi időpontban, méghozzá Londonban.

A Manchester United győzelmére a szorzó 2.62, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Liverpool sikerére pedig 2.90. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményre vonatkoznak.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply