Lehetséges, hogy Klopp váltja Inzaghit

2015. April 27. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi

A Milannál állítólag több játékos összeveszett Filippo Inzaghi vezetőedzővel, akinek a helyét a nyáron lehet, hogy Jürgen Klopp veszi át.

Az AC Milan továbbra is pocsék formában van, az utolsó három mérkőzését nem tudta megnyerni a bajnokságban, legutóbb 2-1-re kikapott az Udinesétől, így visszacsúszott a 10. helyre a tabellán, és hét pontra van az Európa-liga indulást jelentő ötödik helytől. Több olasz lap is azt írta, hogy a találkozó után Filippo Inzaghi több játékossal is összekapott az öltözőben és a buszon is. A Corriere della Sera című lap szerint a tréner játékosokat szapulta, mondván, “nem vagytok elég jók ahhoz, hogy a Milan mezét viseljétek”. Állítólag válaszként valakitől az érkezett, hogy Inzaghi nem elég jó ahhoz, hogy a Milan edzője legyen.

A nyáron szinte biztosan edzőváltás lesz Milánóban, de nemcsak a kispadon, hanem a tulajdonosi körben is lehet változás. Egy Mr. Bee nevű thaiföldi üzletember ugyanis Milánóba utazott, hogy 20 százalékos tulajdonrészt vásároljon a klubból, és állítólag a nyáron hozná vezetőedzőnek a Borussia Dortmundtól távozó Jürgen Kloppot akivel egyes hírek szerint már előszerződést is kötött.

A szerdai, Genoa elleni hétközi bajnokin mindenesetre még biztosan Filippo Inzaghi ül majd a padon, noha Silvio Berlusconi tulajdonos már az Udinesétől elszenvedett vereség után menesztette volna, de Adriano Galliani alelnök lebeszélte róla.

A szerdai meccs előtt hosszú sérüléséből visszatért, és a csapattal edzett Stephan El Shaarawy és Riccardo Montolivo is, de nem valószínű, hogy játszanak a Genoa ellen. A Genoa egyébként nincs rossz formában, hiszen a legutóbbi négy bajnokijából hármat megnyert, a hétvégén a Cesenát verte 3-1-re, így a hetedik helyen áll a tabellán, négy ponttal megelőzve a Milant.

A szerdai találkozón a hazai pályán játszó Milan győzelmére 19/20 az odds, a döntetlenre 13/5, a Genoa sikerére pedig 14/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply