Beéri a kevéssel is Hernandez

2015. April 27. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Javier Hernandez

Javier Hernandez ismét fontos gólokat szerzett, így a Real Madrid 4-2-re nyert a Celta Vigo otthonában vasárnap este.

A királyiak a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában gyorsan hátrányba kerültek, a Celta Vigo vezető góljára azonban gyorsan tudtak válaszolni. A 4-2-re megnyert találkozón Hernandez két gólt szerzett, az első és a második félidőben is eredményes tudott lenni. A királyiak ezzel a győzelemmel ismét megközelítették két pontra a listavezető Barcelonát.

Hernandez néhány nappal korábban sorsdöntő gólt szerzett az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, a Real a góljának köszönhetően jutott tovább. A mexikói a sikerrel már kiharcolta, hogy a Celta ellen kezdő legyen, és az újabb bizalmat duplával hálálta meg.

A Manchester Unitedből a nyáron kölcsönbe érkezett Hernandez összesen csak a harmadik bajnokiján volt kezdő vasárnap, ennek ellenére nem elégedetlenl.

“A Real Madrid játékosa vagyok, és ezt nagyon élvezem. Hálát kell adnom az égnek ezért a napért is. Nem tudom, hogy maradni fogok-e, mert most csak arra koncentrálok, hogy minél többet játszhassak a világ legjobb klubjában” – mondta a Chicharito becenevű futballista, akit csapattársai, többek között Marcelo is dicsért a meccs után.

“Chicharito egy keményen dolgozó tagja a csapatnak, nagyon türelmes egész évben, és a jelek szerint megérte várni” – mondta a védő.

A Real Madrid szerdán a 16. Almeriát látja vendégül a bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 1/16, a döntetlenre 12/1, a vendégek sikerére 28/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply