Felépült Vermaelen

2015. April 27. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Enrique
Luis Enrique szerint még nem biztos, hogy ebben a szezonban pályára lép, de már teljesen egészséges a Barcelona védője.

A katalán sztárcsapat az elmúlt nyáron 19 millió euróért igazolta le Thomas Vermaelent, aki eddig még nem tudott hivatalos meccsen pályára lépni új csapatában. A belga hátvéd a szezon során többször is megsérült, legutóbb novemberben, combizom-sérülése miatt meg is kellett műteni. A Barcelona vezetőedzőjének beszámolója szerint a védő már teljes intenzitással készül a katalán kerettel, ám azt Luis Enrique sem tudja, hogy mikor térhet vissza a pályára.

“Az állapota nagyon jó hír, sérülten érkezett, de a fizikai problémáit kemény munkával ellensúlyozta. Vele bővülnek a lehetőségeink, nagy segítség a visszatérése. Egyelőre még meglátjuk, hogy a pályán vagy azon kívül, de nagy hasznunkra van a felépülése” – mondta Luis Enrique.

A spanyol bajnokság hétvégi fordulójában a Barcelona és a Real Madrid is két góllal győzött, így a két csapat közötti kétpontos differencia nem változott.

“A Real Madrid nagyon közel van, úgyhogy folytatni kell a nyerő szériát. A kezünkben a sorsunk, a Getafe ellen is mindent be kell vetnünk” – jelentette ki a Barcelona vezetőedzője.

A listavezető Barcelona kedden látja vendégül a 13. helyezett Getafét: a hazai győzelem oddsa 1/25, a döntetlenre 16/1, a vendégek sikerére 40/1 a szorzó. Az ősszel a két gárda gólnélküli döntetlent játszott.

A Getafe nem szerzett pontot az elmúlt két fordulóban, a Barcelona viszont a Valencia után az Espanyolt is legyőzte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply