Kroos nem eladó

2014. February 3. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Toni Kroos

A Bayern München sportigazgatója nyomatékosan kijelentette, hogy Toni Kroos nem eladó, Matthias Sammer ugyanakkor nem tudja megmondani, hogy a klubnak sikerül-e meghosszabbítani a labdarúgó jövőre lejáró szerződését.

 

A Manchester United már régóta igyekszik megszerezni a tavaly mindent megnyerő bajorok játékosát, ám eddig nem járt sikerrel. Josep Guardiola korábban azt mondta, hogy Kroos távozhat, és a játékos is a váltásra hajlana, ám a jelek szerint a klub nem enged. Az angol egyesület több ajánlatát is visszautasította már a Bayern München Kroos kapcsán, Sammer pedig ismételten kijelentette, hogy a középpályás nem eladó.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Kroos nem is lesz a manchesteriek játékosa, ugyanis jelenlegi szerződése jövő nyáron jár le, vagyis 2015-ben akár ingyen az angol bajnoki címvédő játékosa lehet. A bajorok sportigazgatója kihangsúlyozta, hogy hosszabbítani szeretnének Kroosszal, ám egyelőre nem biztos, hogy törekvésük célt is ér.

“Az biztos, hogy nem adjuk el Kroost. Ahogy Uli Höness korábban már kijelentette, a Bayern olyan klub, amely vásárol, és nem pedig elad. Mindannyian azt akarjuk, hogy hosszabbítson velünk, de ez nem egy egyszerű eset” – jelentette ki Sammer.

A listavezető Bayern München a Bundesliga 20. fordulójában a kiesés elől menekülő Nürnberg vendége lesz szombaton: a hazai győzelem oddsa 11.00, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 1.20 a szorzó. A két csapat őszi bajnokiját a Bayern München nyerte hazai pályán 2-0-ra. A nürnbergi együttes legutóbb 2007-ben tudta legyőzni bajor ellenfelét, azóta a müncheniek 12 meccsen tartották meg a veretlenségük következő ellenfelükkel szemben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply