Martino nyugtalan

2014. February 3. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gerardo Martino

Gerardo Martino, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője nyugtalan, és nem érti, hogy miért kapott ki csapata a Valenciától hazai pályán a spanyol bajnokság szombati fordulójában.

 

Hatalmas meglepetésre a Barcelona 3-2-re kikapott a Valenciától, pedig a hazaiak már a hetedik percben megszerezték a vezetést Sánchez góljával, ám a vendégek Parejo és Piatti találatával fordítani tudtak. A második félidőben Messi ugyan tizenegyesből egyenlített, de öt perccel később a Valencia ismét betalált, majd hősiesen védekezve meg is tudta tartani előnyét. A Barcelona legutóbb 2012 áprilisában kapott ki hazai bajnokin, a Valencia az idei 11. idegenbeli bajnokiján csupán harmadszor nyert.

Gerardo Martinónak, a Barcelona vezetőedzőjének nagyon fáj a vereség, de szerinte küzdeni kell tovább a csapatnak. “Nagyon nyugtalan vagyok, nem találok magyarázatot a vereségre. A szünetig jól játszottunk, és higgadtak tudtunk maradni, utána kapkodtunk, az ellenfél pedig megbüntette a hibáinkat. Azt mondtam a játékosoknak, hogy elveszíthetjük listavezető pozíciónkat, de küzdenünk kell tovább. Mennünk kell tovább, még akkor is, ha nagyon fáj, ami történt velünk. Hiányzott a koncentrációnk, mert amikor lehetőségünk lett volna a kétgólos előny megszerzésére, nem éltünk vele, és ez nagy hiba volt. A riválisnak megjött a hite és az ereje, és nagyon jó hatékonysággal használta ki a lehetőségeit, ellentétben velünk.”

A katalánok spanyol válogatott védője, Sergio Busquets a Valenciát dicsérte. “Rég kaptunk ki a Nou Campban, nagyon furcsa érzés ez. A Valencia kihozta magából közel a maximumot, mi viszont nem voltunk ennél többre képesek. Az edzőváltás óta jobb formát mutatnak, és nagyon jó játékosaik vannak.”

A Barcelona a következő fordulóban a Sevillához látogat, a hazaiak győzelmére 7.50, a döntetlenre 4.20, a vendég katalánok sikerére pedig 1.44 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply