Szuperrangadó Angliában

2014. February 3. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho

A hazai pályán az idén az összes angol bajnokiját megnyerő Manchester Cityhez látogat a Chelsea, amelynek menedzsere, José Mourinho így is győzni szeretne az Etihad-stadionban.

 

A Premier League legjobb csatársora és legjobb védelme csap össze hétfőn este, amikor a Manchester City a Chelsea-t fogadja. Manuel Pellegrini csapata egészen elképesztő ütemben termeli az idén a gólokat, 23 meccsen 68 gólt lőtt, ez magasan a legtöbb a bajnokságban, a második legtöbbet a Liverpool szerezte, 57-et. A legkevesebb gólt a Chelsea kapta, a 23 forduló alatt 20-at, kilenc alkalommal kapott gól nélkül zárta a meccset, a londoniaknak +23, a manchesterieknek +42 a gólkülönbségük. A fordulónak a Manchester City listavezetőként, 53 ponttal vágott neki, a Chelsea a harmadik volt 50 pont.

A Manchester City az idén hazai pályán fantasztikusan szerepel, minden sorozatot beleszámítva a 18 otthoni tétmeccséből 17-et megnyert, ezeken 72 gólt szerzett, amely egy félelmetes számadat. A 11 hazai bajnokijából az összeset megnyerte a csapat, 42 gólt szerezve, a hétközben például a jó erőkből álló Tottenhamet ütötte ki 5-1-re. A Manchester City a legutóbbi nyolc találkozóját megnyerte.

A Chelsea is remek formában van, José Mourinho együttese a legutóbbi 13 bajnokijából csak egyet veszített el, és most is nyerni megy az Etihad-stadionba. “A Chelsea minden meccsen győzni akar, így most is. Nem fogunk változtatni a mentalitásunkon csak azért, mert egy erős ellenféllel játszunk, ugyanúgy fogunk a pályára lépni, mint az összes eddigi meccsen” – fogalmazott Mourinho.

A Chelsea-nél Fernando Torres és Marco van Ginkel, a Manchester Citynél Samir Nasri és Javi Garcia sérült.

A hétfő esti mérkőzésen a Manchester City győzelmére 1.85, a döntetlenre 3.70, a Chelsea sikerére pedig 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply