Komolyabb vizsgálatok várnak Higuainra

2014. April 27. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Gonzalo Higuain szombaton megsérült az Inter elleni bajnokin, a Napoli hívei aggódva várják a tüzetesebb orvosi vizsgálatok eredményeit.
Gonzalo Higuain

Higuain bokasérülés miatt kihagyhatja az idény hajráját.

Az argentin támadó majdnem végigjátszotta az Inter elleni bajnokit szombaton, ám percekkel a lefújás előtt súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

Higuain a hazaiak egyik védőjével, Marco Andreollival ütközött, majd a gyepen maradt. A nápolyiak játékosát nagy fájdalmak között hordágyon hozták le a pályáról, Rafael Benítez pedig cserére kényszerült. A játékost percekig ápolták az eset után, a bokáját kellett ellátni.

A Napoli egyelőre csak annyit árult el, hogy a játékos bokája sérült, és a napokban komoly orvosi vizsgálatok várnak rá. Ezek eredményétől függ, hogy mennyit kell kihagynia.

“A jobb sípcsontja alatt érte trauma, egyelőre a vasárnap reggeli vizsgálatok ennyit állapítottak meg. A kihagyásról, illetve a rehabilitációról csak a napokban elvégzett újabb vizsgálatok után lehet beszélni” – szól a Napoli tájékoztatása.

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Alejandro Sabella már érdeklődött is az olasz klubnál Higuain állapotáról, hatalmas kiesés lenne a nemzeti csapat számára, ha a támadó nem tudná vállalni a játékot a brazíliai világbajnokságon.

A Napoli már nagy valószínűséggel harmadik helyen zár az olasz pontvadászatban, és ezzel a Bajnokok Ligájában indulhat. Azonban a nápolyiakra nemcsak a bajnokságban vár még feladat, hanem az Olasz Kupában is, szombaton a Fiorentina lesz az ellenfél a fináléban.

A firenzeiek rendes játékidőben elért győzelmének az oddsa 3.10, a döntetlenre 3.30, a nápolyiak 90 perc alatt kiharcolt diadalára 2.30 a szorzó.

A bajnokságban a Fiorentina 1-0-ra nyert a Napoli otthonában, míg a Napoli 2-1-re győzött Firenzében.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply