Thiago visszatérhet

2014. April 27. Sunday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Thiago Alcantara

Thiago Alcantara négy héttel térdsérülése után újra edzésbe állt, a Bayern München bejelentése szerint még a klubidény vége előtt ismét pályára léphet.

 

A 22 éves középpályás a Bayern München Hoffenheim elleni bajnokiján szenvedett sérülést, a 3-3-as döntetlennel zárult összecsapás 25. percében a térde miatt le kellett cserélni. Az elsődleges vizsgálatok szerint részleges térdszalag-szakadást szenvedett, és körülbelül hat-nyolc hét kihagyást jósoltak neki.

Azonban alig négy hét elteltével Thiago ismét edzésbe állhatott, ez azt jelenti, hogy még a szezon vége előtt vissza is térhet a Bayern Münchenbe. Ezt a bajor klub hivatalos honlapja erősítette meg.

“A spanyol válogatott két intenzív tréningen esett át alig négy héttel azután, hogy a jobb térde megsérült. A terv az, hogy a következő napokban emeljük az edzések intenzitását, és ha minden jól alakul, akkor még a hajrában pályára léphet” – szólt a Bayern München tájékoztatása Thiago Alcantara kapcsán.

Thiago a nyáron érkezett a német sztárgárdához a Barcelonából, a Josep Guardiola által jól ismert játékos 28 meccsen erősítette ebben a szezonban a bajorokat, és öt góllal hálálta meg a bizalmat.

A Bayern München szombaton 5-2-re verte a Werder Brement a német bajnokságban, kedden pedig a Real Madridot látja vendégül a Bajnokok Ligájában. A királyi gárda az első mérkőzést 1-0-ra nyerte, a visszavágó kapcsán a németek sikerének az oddsa 1.66, a döntetlenre 4.20, a spanyolok sikerére 4.50 a szorzó. Arra, hogy a bajorok jutnak a döntőbe, 2.20 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply