Komolyabb a vártnál Balotelli sérülése

2015. October 25. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
Mihajlovic úgy gondolja, hogy Mario Balotelli sérülése komolyabb annál, amit az első vizsgálatok kiderítettek, a válogatott támadó a Sassuolo elleni bajnokit is kihagyja.

Balotelli a nyáron tért vissza Milánóba, de eleinte nem sokat játszott, gyengébb fizikai állapota miatt. Azonban gyorsan kiderült, hogy szükség van az ő játékára is, és Balotelli jó teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat. Azonban a Napoli elleni bajnoki előtt ágyéksérülést szenvedett, október eleje óta nem bevethető. A támadó sérülése kapcsán eleinte csak néhány hetes kihagyásról beszéltek, ám az idő múlásával egyre több meccset volt kénytelen kihagyni, Mihajlovic bejelentése szerint vasárnap sem számíthat a játékára.

“Balotelli állapota folyamatosan ingadozik, mindent megteszünk, de nem könnyű kigyógyulni egy ilyen jellegű sérülésből. Mostanra bebizonyosodott, hogy a sérülés sokkal komolyabb annál, mint ahogy elsőre hittük” – nyilatkozta Mihajlovic, aki ezzel egyértelműsítette, hogy a csatár vasárnap sem fog pályára lépni.

A Milan edzője elismerte, hogy egyelőre csapata nincs azon a szinten, ahol szeretne lenni, de az edző szerint még időre van szükség ahhoz, hogy a játékosokkal elsajátíttassa az általa kitalált rendszert.

A Milan 14. helyen várja az 5. helyezett Sassuolo elleni bajnokit: a Milan sikerének a szorzója 1.75, a döntetlenre 3.60, a Sassuolo győzelmére 5.00. Arra, hogy a találkozón Carlos Bacca beveszi az ellenfél kapuját 2.40 az odds.

A Milan az elmúlt fordulóban két vereség után szerzett pontot a Torino ellen, míg a Sassuolo legyőzte a Laziót.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply