Képes állandósítani formáját Neymar

2015. October 25. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Neymar
A brazil támadó Luis Enrique szerint képes lehet hosszú távon is ugyanolyan jól teljesíteni, ahogy az utóbbi időben teszi, nagy szükség van a kiváló teljesítményére, amíg Lionel Messi sérülés miatt nem bevethető.

A Barcelona labdarúgócsapatának nagyon komoly támadósora van, a Luis Suarez, Neymar, Lionel Messi trió nagyon hatékonyan váltja gólokra a katalánok helyzeteit. A hármasból az utóbbi meccseken Messi nem tudta kivenni a részét, ám brazil társa magára vállalta a feladatot, az utóbbi két meccsen összesen hat gólt szerzett.

Luis Enriquét nem lepte meg Neymar remeklése, sőt, a vezetőedző szerint a brazil akár képes állandósítani is a formáját.

“Nem hiszem, hogy ez lenne a maximum, amire Neymar képes. Ő egy nagyon jó labdarúgó, aki folyamatosan fejlődik. Gólt szerez, kiszolgálja a társakat, és képes meccseket eldönteni” – áradozott Neymarról a katalánok mestere.

Vasárnap az Eibar elleni mérkőzés következik, és Messi továbbra sem tud játszani, így Neymar ismét alátámaszthatja Luis Enrique szavait, ám az edző sokat vár az egy éve bemutatkozó Luis Suareztől is.

“Suarez éppolyan motivált, mint egy éve, pedig akkor eltiltás után térhetett vissza, és nagyon akart. Most is ugyanaz a helyzet” – nyilatkozta a vezetőedző.

A 3. helyezett Barcelona vasárnap fogadja a 7. Eibart: a hazai győzelem szorzója 1.11, a döntetlenre 10.00, a vendégek sikerére 19.00.

A Barcelona a tavalyi szezonban hazai pályán 3-0-ra, idegenben pedig 2-0-ra verte az Eibart.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply