Klose nem érzi jól magát Rómában

2014. December 2. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Miroslav Klose
Miroslav Klose több játéklehetőségre vágyik a Lazióban, ezért akár távozhat is Rómából. A német csatár szerződése a jövő nyáron jár le az olasz fővárosi egyesülettel.

 

A világbajnok csatár az elmúlt években jól szerepelt a római klubban, így 36 évesen is a német válogatott tagja lehetett a brazíliai seregszemlén, amelyen a Nationalelf diadalmaskodott. A kiváló támadó nagy reményekkel vágott neki a szezonnak a Lazióban, és annak ellenére maradt az együttesnél, hogy a nyáron több klubtól is érkezett iránta érdeklődés.

Azonban a jelek szerint Klose a szezon egyharmadánál már nem olyan optimista, elsősorban kevés játéklehetősége miatt panaszkodik. A bajnokságban 11 mérkőzésen lépett pályára, de kezdő csak négyszer volt, a hétvégén is csak pár percet kapott csereként a Chievo ellen.

“Egészségesnek érzem magam, jó formában vagyok, többet szeretnék játszani. Szerintem senkit sem lep meg, hogy a jelenlegi szituációval nem vagyok elégedett. Egyeztetni kell a klub menedzsmentjével a folytatást illetően” – mondta sejtelmesen Klose, akinek a nyáron jár le a szerződése Rómában.

Klose 11 bajnokiján összesen csak 390 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig 3 gólt szerzett. Az Olasz Kupában szintén csereként lépett pályára a Bassano elleni találkozón, amelyet csapata az előző körben 7-0-ra nyert meg, Klose egy találatot jegyzett.

A rómaiak kedden ismét a kupában lépnek pályára, az ellenfél a Serie B-ben szereplő Varese lesz hazai pályán: a Lazio sikerének az oddsa 1.22, a döntetlenre 6.00, a Varese győzelmére 12.00 a szorzó.

A Varese 16 forduló után mindössze a 19. helyen áll a tabellán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply