Kiesett Ramsey a QPR-ral, mégis marad

2015. May 19. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Chris Ramsey-vel 2018-ig szóló szerződést kötött a Queens Park Rangers labdarúgócsapata, aki csak a télen csatlakozott a klubhoz, és ideiglenesen kinevezett menedzserként nem tudta az élvonalban tartani a csapatot.

Generic

A szakember februárban lett kinevezve ideiglenes jelleggel a kiesés ellen küzdő csapat élére, miután a vezetőség úgy ítélte meg, hogy a korábbi tréner, Harry Redknapp irányításával nem lenne meg az esély a bennmaradásra. A QPR végül az új edzővel sem tudta kiharcolni élvonalbeli tagságának meghosszabbítását, ennek ellenére a klub kitart mellette.

Az 53 éves szakember csak tavaly novemberben került a klub szakmai stábjába, majd néhány hónap után már a mélyvízben találta magát, de a kiesés ellenére a klub értékelte a munkáját, így megpróbálhatja azonnal visszajuttatni a csapatot a Premier League-be.

“Amikor Chris átvette a csapatot, már nagyon rossz helyzetben voltunk. És most, amikor már biztossá vált a kiesésünk, akkor az elnökség úgy gondolta, hogy a történtek ellenére igazán figyelemre méltó a munka és a profizmus, amit a klubnál bizonyított” – jelentette ki Tony Fernandez, a QPR elnöke.

“Ő igazi menedzser, aki mindent el fog követni azért, hogy visszavágjunk ezután a csalódást keltő idény után” – jelentette ki Fernandez.

A QPR a hétvégén némi meglepetésre legyőzte az angol élvonal legrosszabb formájában lévő együttesét, a Newcastle Unitedet, ez a siker mindössze a negyedik győzelme volt a Ramsey vezette QPR-nak.

Az angol bajnokság utolsó fordulójában a néhány hete még sereghajtó, ám azóta megtáltosodó és simán bennmaradó Leicester fogadja a QPR-t: a hazai győzelem oddsa 8/15, a döntetlenre 16/5, a vendégek sikerére 5/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply