Két hónapra kidőlt az Everton középpályása

2014. August 20. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Ross Barkley
Roberto Martinez vezetőedző bejelentése szerint Ross Barkleynak körülbelül két hónapot ki kell hagynia, miután a pénteki edzésen térdsérülést szenvedett.

 

A 20 éves labdarúgó egy rossz mozdulat következményeként nem tudta befejezni az edzést társaival, a hordágyon levitt játékos kapcsán gyorsan kiderült, hogy komolyabb térdsérülést szenvedett. Barkley a hét elején esett át a tüzetesebb orvosi vizsgálatokon, melyek megállapították, hogy a belső oldalszalagja sérült meg, s emiatt hónapokat kell kihagynia.

Barkley már el is kezdte a kezeléseket, hogy elkerülje a műtéti beavatkozást, amely féléves kihagyással járna. Az Everton menedzsere ugyanakkor reménykedik benne, hogy nem kell felkészülni a legrosszabb forgatókönyvre.

“A térde jól reagált az első kezelésre, és felesleges is addig a kihagyás hosszáról beszélni, amíg ki nem derül, hogyan alakul a következő két hétben a gyógyulása. Ez egy részleges szakadás, amelynek meghatározott gyógyulási üteme van, de ismerjük Rosst, aki fiatal korának is köszönhetően várhatóan gyorsabban regenerálódik, mint mások” – jelentette ki Martinez.

A csapat hívei számára megnyugtató hír, hogy Seamus Coleman ugyanakkor felépült combizomsérüléséből, és akár már a hétvégén kezdőcsapat tagja lehet a liverpooliaknál.

Az angol bajnokság első fordulójában a Leicester City otthonában 2-2-es döntetlent elérő Everton a hétvégén az Arsenalt látja vendégül: a liverpooliak sikerének az oddsa 2.70, a döntetlenre 3.20, a londoniak győzelmére 2.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply