Guardiolának már nem kell több védő

2014. August 20. Wednesday in Hírek, Német Bundesliga

Pep Guardiola
A hírek szerint a bajorok Mehdi Benatia leigazolásán dolgoznak, de Josep Guardiola szerint az sem gond, ha nem jön össze a védő szerződtetése.

 

A Bayern München augusztus elejére megfelelő kerettel várta a szezon kezdetét, a német bajnok már nem tervezett több igazolást a nyári átigazolási időszakban. Azonban még a bajnoki szezon kezdete előtt súlyos térdsérülést szenvedett Javi Martinez, akinek játéka meghatározó a bajorok védekezését illetően. A spanyol labdarúgó a Borussia Dortmund elleni Szuperkupa-találkozón szenvedett keresztszalag-szakadást, így legalább féléves kihagyás vár rá, vagyis 2014-ben már biztosan nem léphet pályára.

A Bayern München a kulcsember kiválásával elgondolkodott az újabb igazoláson, a hírek szerint a németek a Roma játékosát, Benatiát látták volna szívesen Martinez helyén. Azonban a hírek szerint a marokkói válogatottat csak magas áron engedné el a római egyesület, Guardiola pedig amúgy is úgy érzi, hogy nem kell új igazolás, mert a jelenlegi keret Javi Martinez nélkül is elég erős.

“Remek lenne, ha még tudnánk egy nagyszerű üzletet kötni a nyáron, de ha nem jön össze semmi, akkor sincs baj. Csak folytatni kell a munkát a jelenlegi kerettel. Nem lesz semmi gond akkor sem, ha ugyanezekkel a játékosokkal kell elkezdenünk a szezont” – jelentette ki a spanyol tréner.

A Bayern München a Bundesliga hétvégi nyitófordulójában, pénteken a Wolfsburgot látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.22, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 11.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply