Csak az Internek van vesztenivalója

2014. August 20. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Walter Mazzarri
Az Inter szerdán az izlandi Stjarnan otthonában lép pályára az Európa Liga play off körében. Walter Mazzarri jól tudja, hogy a hazaiak vállán nem lesz nyomás, míg az ő játékosait nyomaszthatja az esélyesség terve.

 

Az Inter nagy csatában kvalifikálta magát az Európa Ligába, az elmúlt szezonban a bajnokságban ötödik helyen végzett a milánói gárda. A tulajdonosváltáson átesett egyesület számára nagyon fontos, hogy ősszel a nemzetközi porondon bizonyítson a csapat, ezért a szerdai és a jövő heti selejtező kiemelt jelentőséggel bír.

Papíron nem lesz nehéz dolga az Internek, hiszen ellenfele, az izlandi Stjarnan lényegesen gyengébb kerettel rendelkezik. Ugyanakkor a kék-feketék vezetőedzője úgy érzi, a továbbjutás kiharcolása nem lesz könnyű feladat.

“Az ilyen meccsek rengeteg veszélyt hordoznak magukban, az ellenfél remek formában van, és immár hat meccse veretlen az Európa Ligában. Emellett lendületben is van, hiszen korábban már három kört sikerrel teljesített a selejtezők során. Nagyon fontos, hogy a játékosok ne felejtsék el, hogy csak nekünk van vesztenivalónk. Biztos vagyok benne, hogy mindenki mindent belead majd, hogy elkerüljük a kudarcot” – elemezte az Interre váró ütközetet Mazzarri.

Az Inter nem játszott tétmeccset május vége óta, míg a Stjarnant edzésben tarja a zajló izlandi bajnokság. Az izlandi listavezető elmúlt 13 meccsén nem talált legyőzőre, legutóbb az Izlandi Kupában szenvedett vereséget hosszabbítást követően, még június közepén.

A Stjarnan szerdai sikerének az oddsa 13.00, a döntetlenre 6.50, az Inter győzelmére 1.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply