Két barcelonait akar a Manchester City

2014. March 9. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Manuel Pellegrini kacsának nevezte a Lionel Messiről szóló híreket, amelyek szerint a Manchester City 200 millió eurót adna a Barcelona klasszisáért.

 

Az angolok állítólag érdeklődnek Alex Song iránt is.

Manuel Pellegrini

Pellegrini nem erősítette meg a City érdeklődését.

A Barcelonáról és a Manchester Cityről rengeteget cikkeztek az utóbbi időben, a téma Lionel Messi és Alex Song volt. A spanyol sajtóban ugyanis több helyen is megjelent az a hír, hogy az angol klub a nyáron 200 millió eurós ajánlatot tesz a katalánok négyszeres aranylabdás játékosáért, Lionel Messiért.
Alex Song nem alapember a Barcelonánál, de Gerardo Martino edző rotációs rendszere miatt azért rendszeresen játszik, és bár a spanyol klub eddig minden hivatalos és nem hivatalos csatornán azt állította, hogy ragaszkodnak hozzá, könnyen ez lehet az utolsó idénye a katalánoknál, a kameruni középpályásnak.

A 26 esztendős játékos elsőszámú kérői abból a Premier League-ből valók, amely már bevált számára, de az Arsenal korábbi játékosát most a két manchesteri csapat vinné. A felek természetesen nem erősítettek meg semmilyen értesülést, sőt, Manuel Pellegrini, a City vezetőedzője egyszerűen csak pletykának és kacsának nevezte a Messivel kapcsolatos híreket.

Pellegrinit közben három meccsre eltiltottak – ebből egyet két évre felfüggesztettek – amiért a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után azt nyilatkozta, hogy a játékvezető eldöntötte a meccset, és végig a Barcelona oldalán állt.

“Nem hiszem, hogy eltiltást érdemeltem. A nyilatkozatom után két nappal beismertem, hogy helytelenül viselkedtem, bocsánatot kértem. De továbbra is fenntartom a véleményem, mely szerint jogtalan volt a tizenegyes, amit ellenünk ítéltek, és rossz napja volt a játékvezetőnek” – mondta Pellegrini.

A Manchester City vasárnap a Wigant fogadja az FA-kupában, a hazaiak győzelmére 1.15 az odds, a döntetlenre 9.00, a vendégek sikerére pedig 21.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply