Kész a váltásra Rooney

2016. April 25. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
A Manchester United 2-1-es sikerrel jutott tovább az Everton ellen az FA-kupában, a találkozón Wayne Rooney pedig ezúttal is új szerepkörében bizonyított.

A csatár a Crystal Palace elleni bajnoki után a kupameccsen is a támadók mögött szerepelt, és elmondása szerint nem is volt számára kényelmetlen az új feladat. Persze Rooney nem először szerepelt visszavont szerepkörben, ám az utóbbi időben Louis van Gaal több feladatot adott a csatárnak, aki egykori klubja ellen is megoldotta a dolgát. Az Everton elleni mérkőzés után Rooney kijelentette, hogy nem bánná, ha a jövőben is ezen a poszton kellene játszania.

“Ismerem ezt a pozíciót, már játszottam ebben a szerepkörben, és tudok is benne játszani. Játszottam együtt Paul Scholes-szal, és mindig is tudtam, hogy az az én pozícióm, szóval figyeltem és tanultam tőle” – jelentette ki Rooney. “Jelenleg sok lehetőségem van, és elég jól olvasom a játékot, szóval felmehetek támadni is, vagy visszahúzódom, ahogy a helyzet adja.”

A támadó középpályásra és társaira a hét végén fontos meccs vár a listavezető Leicester City ellen, Van Gaal csapata pedig még nem adta fel a lehetőségét annak, hogy kiharcolja a Bajnokok Ligájában való indulást. A manchesteriek 34 mérkőzés után ötödik helyen állnak a pontvadászatban 59 ponttal, egy meccsel kevesebbet játszottak, mint az előttük 64-64 ponttal álló Arsenal, Manchester City duó.

A Manchester United sikerére a szorzó 2.10, a döntetlenre 3.40, a Leicester City győzelmére 3.40.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply