Kemény tesztre számít a Spurs

2014. February 23. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Tim Sherwood

Bár a Norwich nincs túlzottan jó formában, Tim Sherwood, a Tottenham menedzsere tart a kanárik elleni idegenbeli mérkőzéstől.

 

A Tottenham legutóbbi bajnoki mérkőzésén a vártnál sokkal könnyebb győzelmet aratott a Newcastle otthonában (4-0), és még úgy is optimistán várhatja a Norwich elleni bajnokit, hogy csütörtökön 1-0-ra kikapott az Európa Ligában a Dnyipro otthonában. A Spurs szakvezetője óvatosságra intette játékosait, mert úgy véli, a Norwich elleni meccs sokkal nehezebb lesz annál, mint amit a csapatok tabellán elfoglalt helyezése ígér.

“A Norwichnak nagy szüksége van a pontokra. Nem várom azt, hogy támadó szellemben kezdi a meccset, ezért teljesen más mérkőzésre van kilátás, mint a Newcastle ellen. Előző ellenfelünk túlzottan is bátor volt saját közönsége előtt, a Norwich aligha kockáztat hasonlót” – így Sherwood.

A londoniak szakembere hozzátette: a vasárnapi rivális hazai pályán begyűjtött már néhány nagy skalpot, és ezt mindenképpen tisztelniük kell saját játékosainak. Emellett a téli átigazolási szezonban igen aktív volt a Norwich, jelentősen erősödött a játékoskerete.

A hazaiakra ráférne egy siker, legutóbbi négy bajnokijukból egyet sem nyertek meg, a lehetséges 12 pontból csak kettőt gyűjtöttek be, s már csupán egy pontra vannak a kieső zónától. A Spursnek is szüksége van a pontokra, hiszen három egység a lemaradása a még BL-szereplést érő negyedik helytől.
A Norwich győzelmére 3.60 az odds, a döntetlenre 3.50, a Liverpool diadalára 2.15 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply