A portugál edzőtáborban bízik az Aston Villa

2014. February 23. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Paul Lambert

Az Aston Villa vezetőedzője, Paul Lambert bízik abban, hogy a portugáliai melegövi edzőtábor jó hatással lesz játékosaira, és győzni tudnak a Newcastle United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában vasárnap.

 

A Premier League-ben vasárnap a kilencedik helyezett Newcastle United a tizenkettedik Aston Villát fogadja, a vendégek Portugáliában készültek a mérkőzésre, kihasználva azt, hogy az FA-kupából már korábban kiesett a csapat, ezért Paul Lambert vezetőedző úgy döntött, hogy melegebb éghajlatra viszi játékosait.

“Nagyszerűen sikerült ez a hirtelen jött edzőtábor, a csapatom felfrissült azáltal, hogy kicsit kimozdult a megszokott környezetből. Az sem mindegy, hogy folyamatosan együtt voltak a játékosok, még jobban megismerték egymást, mindig jól sülnek el ezek az összetartások, remélem, hogy most is jó hatással lesz a csapatra, és vasárnap ezt a pályán is láthatjuk majd” – mondta az Aston Villa vezetőedzője.

Rá is fér a szerencse és a jó játék a birminghami együttesre, hiszen a legutóbbi húsz forduló alatt csupán négy alkalommal tudott győzni, az utolsó négy idegenbeli meccsen a megszerezhető tizenkettő pontból ötöt gyűjtött be, igaz, közte van egy 2-2-es bravúros döntetlen, amelyet a Liverpool otthonában ért el. Ami a két csapat egymás elleni összecsapásait illeti, utoljára 2005 áprilisában tudott az Aston Villa nyerni a St. Jamas’ Parkban.

A Newcastle azonban nagyon nem szerepel jól hazai pályán az utóbbi időben, hiszen zsinórban négy vereséget szenvedett el a saját közönsége előtt az angol bajnokságban, legutóbb például a Tottenham 4-0-ra tudott nyerni a Szarkák otthonában.

A mostani mérkőzésen a Newcastle United győzelmére 2.05, a döntetlenre 3.50, az Aston Villa sikerére pedig 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply