Kellenek a pontok a Real ellen is

2016. January 3. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Shkodran Mustafi
Már hat forduló óta nem nyert bajnoki mérkőzést a Valencia, vasárnap a Real Madridot kellene legyőznie Gary Neville együttesének ahhoz, hogy pontokat szerezzen.

Hiába vette át a Valencia irányítását az angol edző, aki néhány évvel ezelőtt még játékosként küzdött a Manchester United sikereiért, a csapat nem tud kilábalni a gödörből. 17 forduló után még csak 22 pontot tudott begyűjteni, így a vasárnapi, Real Madrid elleni találkozót a tabella 10. helyéről várja.

A legutóbbi fordulóban a Villarrealhoz látogatott Neville csapata, ahol a 63. percben kapott góllal kikapott. A vezetőedző ötvédős rendszerben játszatta együttesét, főleg azért, mert rengeteg a sérült a keretben. Az angol szakember ennek ellenére elégedett volt a második félidőben tapasztaltakkal.

“Ez volt a legjobb, leginkább kontrollált játékrész, ami az ittlétem alatt eddig láttam” – fogalmazott Neville. “Ha folytatjuk ezt az utat, akkor a jövőben sorra gyűjtjük majd be a három pontokat, melyekre igazán szükségünk van. Két-három héten belül öt-hat játékosom is ismét bevethető lesz, aminek köszönhetően több variációs lehetőségünk lesz. Amikor majd teljes lesz a keret, akkor látni fogjuk, hol kell erősítenünk. Eddig sem volt kevés a hátrányunk az európai kupaindulást érő helyektől, de most még rosszabb helyzetben vagyunk.”

A meghatározóbb mezőnyjátékosok közül Jose Gaya, Shkodran Mustafi, Szofian Feguli és Zakaria Bakkali sérült jelenleg, de a kapus Diego Alves is a maródiak listáját erősíti.

A Real Madrid a legutóbbi két fordulóban 13 gólt lőtt összesen a Rayo Vallecanónak és a Real Sociedadnak, korábban viszont kikapott a Sevillától, a Barcelonától és a Villarrealtól is.

A Valencia győzelmére a szorzó 6.00, míg a döntetlenre 4.33, a vendég Real Madrid sikerére pedig 1.53.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply