Kedden dől el Rossi sorsa

2014. January 26. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Giuseppe Rossi

A sérült támadó kapcsán kedden derül ki, hogy mennyi időt kell kihagynia, a korábbi hasonló térdsérülés után két évig nem léphetett pályára.

 

Giuseppe Rossi hosszú időt hagyott ki pályafutása során sérülés miatt, közel két évig nem szerepelhetett egy súlyos térdsérülés miatt. Az olasz válogatott támadó még a Villarreal futballistájaként szenvedett szalagszakadást, amely után hosszú ideig nem épült fel, sőt, ugyanaz a testrésze újra és újra megsérült.

A Fiorentina támadója tavaly végül visszatérhetett, de nincs szerencséje, mert ismét kidőlt a sorból. Ráadásul Rossinak ismételten a korábban már súlyosan sérült térdével van baja, ám egyelőre nem tudni, hogy mennyire komoly az ügy.

Rossi a hónap elején szenvedett térdszalagsérülést, a labdarúgót kedden vizsgálja meg egy specialista, a játékos ügynöke pedig igyekszik pozitív maradni.

“Elismerem, hogy kedden utazunk Steadmann professzorhoz, aki alaposabban megvizsgálja Rossi lábát. Igyekszünk mindenkit informálni, de természetesen a játékos állapota jelenleg mindennél előbbre való” – jelentette ki Federico Pastorello, a sérült támadó ügynöke.

A 4. helyezett Fiorentina a Serie A 21. fordulójában a 10. Genoát látja vendégül vasárnap este: a hazai győzelem oddsa 1.36, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 8.50 a szorzó.

A firenzeiek remek formában várják az összecsapást, elmúlt öt bajnokijukból négyet megnyertek, míg a Genoa két győzelme mellett kétszer kikapott és egyszer ikszelt. A pontvadászat őszi szakaszában a Fiorentina 5-2-re nyert a Genoa vendégeként, Rossi a meccsen két góllal segítette csapatát.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply