Műteni kell a Roma játékosát

2014. January 26. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Federico Balzaretti

Federico Balzaretti nem kerülheti el a műtéti beavatkozást, az ágyéksérüléssel bajlódó labdarúgóra legalább két hónapos kihagyás vár.

 

A Roma immár több mint két hónapja nem számíthat a védő játékára, Balzaretti még november 10-én, a Sassuolo elleni bajnokin szenvedett sérülést, azóta nem tudta vállalni a játékot. Az olasz fővárosi klub remélte, hogy Balzaretti felépül beavatkozás nélkül is, de januárra világossá vált, hogy nem kerülheti el az operációt. A műtétet egy észak-amerikai specialista végzi majd el az olasz válogatott hátvéden, aki még várhatóan ebben a szezonban visszatérhet.

“Tekintettel arra, hogy nem múlik Balzaretti fájdalma, a védő felkeresett egy specialistát, aki azt ajánlotta neki, hogy műttesse meg magát. A klub, az orvosi stáb és a játékos közösen döntött úgy, hogy ez a beavatkozás lehet a legjobb megoldás. A bostoni kórházban egy kisebb sérvet távolítanak el a játékos ágyékának jobb oldaláról” – szól a Roma közleménye Balzaretti ügyében.

Bár hivatalos információ nem látott napvilágot a védő visszatérésének időpontjával kapcsolatban, de óvatos becslések szerint legalább két hónapos pihenő vár rá az operáció után.

A második helyezett Roma az olasz bajnokság 21. fordulójában a 6. Verona otthonába látogat: a veronaiak sikerének az oddsa 5.00, a döntetlenre 3.60, a rómaiak győzelmére 1.70 a szorzó.

A két gárda őszi összecsapását a Roma nagyon simán, 3-0-ra nyerte hazai pályán.

A Roma elmúlt öt bajnokijából hármat megnyert, míg a Verona utolsó két meccsén nem szerzett pontot.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply