Jolt menesztette a Fulham

2013. December 2. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Tizenhárom fordulónyi lehetőséget kapott az angol labdarúgó-bajnokság 2013-14-es idényében Martin Jol, a Fulham csapatának vezetőedzője.
Martin Jol

Jollal szemben a hétvégi vereség után fogyott el a bizalom.

A londoni klub ennyi idő alatt kilenc vereség mellett mindössze három győzelmet és egy döntetlent tudott felmutatni, a megszerzett tíz pont pedig csupán a Premier League 18. kieső helyéhez elég. Mindössze a Sunderland és a Crystal Palace szerepel ennél is gyengébben, de a klubvezetés csak most, a West Ham Unitedtől elszenvedett, idegenbeli 3-0-s vereség után döntött a váltás mellett.

Jolra már az utóbbi hetekben is nagy nyomás nehezedett, Shahid Khan klubelnök és tulajdonos többször elbeszélgetett vele.
“Ma is leültem Martinnal és vázoltam neki a helyzetet. A klub nevében megköszöntem az elmúlt három szezonban végzett az erőfeszítéseit, különös tekintettel az elmúlt időszakra, amióta én vagyok az elnök” – mondta Khan, aki szerint Jol nagyon barátságos volt és megértette a helyzetet “Nagyra értékelem, hogy így reagált, számomra nem kérdéses, hogy Martin egy kiváló ember, aki minden tiszteletet megérdemel.”

“Megtiszteltetés volt a Premier League egyik legprominensebb klubjánál dolgozni” – nyilatkozta Jol, aki korábban megfordult a Tottenhamnél, a német Hamburgnál és a holland Ajaxnál is. “Az eddigi teljesítmény miatt csalódott vagyok, de tudom, hogy a Fulham előtt szép napok állnak.”

Az 57 éves holland Jol utódja honfitársa, Rene Meulensteen lett, a 49 éves szakember 2007-től egészen nyárig a Manchester Unitednél Sir Alex Ferguson munkáját segítette, és csak idén csatlakozott a londoniakhoz.

Meulensteen szerdán, hazai pályán mutatkozhat be, a Fulham ellenfele ugyanis a városi rivális Tottenham lesz. A hazaiak győzelmére 5.50 az odds, a döntetlenre 3.80, míg a vendég Spurs sikerére 1.61 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply