Ismét megsérült Schweinsteiger

2016. March 24. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Bastian Schweinsteiger
Az MU középpályása, Schweinsteiger sérülést szenvedett a német válogatott edzőtáborában, Mesut Özil és Karim Bellarabi sem vett részt a válogatott edzésén.

Bastian Schweinsteiger közel három hónapot hagyott ki, a német labdarúgó idén mindössze két bajnokin lépett pályára a Manchester Unitedben, az első, és az utolsón. A Swansea City elleni januári találkozón lesérülő középpályás vasárnap, a Manchester City elleni találkozón térhetett vissza, de a jelek szerint újabb kihagyás várhat rá.

Schweinsteiger tagja a német válogatott keretének, amely Anglia és Olaszország ellen lép pályára az Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében. Azonban szerdán a szövetség tájékoztatása szerint nem vett részt a Nationalelf edzésén, mert kedden egy rúgást kapott a térdére. A labdarúgó ezért szerdán reggel el is hagyta az edzőtábort, és Münchenbe utazott, hogy átessen néhány orvosi vizsgálaton.

Ugyanakkor még nem biztos, hogy a sérülés miatt Schweinsteiger nem léphet pályára a válogatottjára váró találkozókon, erről az orvosi stáb a vizsgálatok eredményének függvényében dönt. De nem az egykori Bayern-játékos volt az egyetlen, aki nem vehetett részt a szerdai edzésen, Mesut Özil és Karim Bellarabi is kimaradt.

“A világbajnok Schweinsteiger megsérült a keddi edzés végén. Özil és Bellarabi is sérült, ők a hotelben maradtak, hogy folytassák a kezelést. Özil az Everton elleni Premier League-meccsen szenvedett bokasérülést, Bellarabi a lábát fájlalja a Stuttgart elleni bajnoki óta” – szólt a német szövetség tájékoztatója.

A német válogatott sikerére a szorzó 1.61, a döntetlenre 3.80, az angolok szombati sikerére 6.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply